Zondag 26 februari van 17.00 tot 17.45 uur

Gitarist, componist en docent Leonardo Palacios is afkomstig uit Uruguay en heeft in Latijns-Amerika het eerste deel van zijn gitaaropleiding genoten.

Na het winnen van een aantal concoursen voor jonge musici, zowel in zijn eigen land als in Brazilië, vertrok hij in 1978 naar Barcelona waar hij in 1979 de eerste prijs behaalde op het prestigieuze internationaal muziekconcours “Maria Canals”. In 1980 won hij de tweede prijs op het internationale gitaarconcours “Francisco Tarrega” in Valencia. In 1984 kwam hij naar Nederland om verder te studeren bij maestro Antonio Pereira-Arias.

Leonardo Palacios zal vanmiddag klassieke werken ten gehore brengen met veel Spaanse en Latijns-Amerikaanse invloeden, van o.a. de componisten Albeniz, Villa-Lobos, Piazzolla en Ramirez.

Locatie: Nivon-centrum, Dirk Smitsstraat 76, Rotterdam. Tel: 010-7370643 Inloop vanaf 16.30 uur. Toegang gratis.

Na het optreden is de bar geopend, en om 18.30 uur kan er gegeten worden bij André. Voor € 5,- heb je een drie-gangen -¨wat-de-pot-schaft¨-menu, vegetarisch eten kan ook!

Reserveren kan via de website van Nivon Rotterdam: nivonrotterdam.nl/agenda – Nivon Eetcafe, OF rechtstreeks of telefonisch via de bar, vanaf 16.30 u. Daarbij geldt: vol = vol. facebook.com/halfwatt | www.nivonrotterdam.nl ( voor artiesten: halfwatt@nivonrotterdam.nl )

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
[wysija_form id=”1″]