De Rotterdamse thuiszorgaanbieder Thuis in Zorg wordt onderdeel van Lelie zorggroep. Eigenaar Lieke van Noort wilde haar onderneming overdragen en heeft in Lelie zorggroep een betrouwbare organisatie gevonden.

Lelie zorggroep is een logische keuze, aangezien Thuis in zorg hier al jaren zorgpartner en onderaannemer was. Lelie zorggroep is tevens een goede bekende in Kralingen en omgeving, doordat zij al diverse vormen van zorg biedt in de wijk.

In 1997 richtte Lieke van Noort Thuis in Zorg op. In Rotterdam-Kralingen ontstond onder haar leiding een kleinschalige en deskundige thuiszorgorganisatie met als missie: iedereen persoonlijke zorg op maat bieden, waardoor mensen met een gerust gevoel langer thuis kunnen blijven wonen.

In twintig jaar is Thuis in Zorg uitgegroeid tot een vertrouwde aanbieder in Kralingen en omgeving. Thuis in Zorg biedt geïndiceerde zorg en particuliere zorg.

Relatie cliënt-medewerker centraal
De medewerkers behouden allemaal hun baan. Lelie zorggroep vindt het belangrijk dat medewerkers hun eigen cliënten houden en met de voor hen vertrouwde collega’s kunnen blijven werken. Dat betekent dat de veranderingen voor cliënten ook zo klein mogelijk zullen zijn. Het kantoor van Thuis in Zorg blijft gevestigd aan Oudedijk 33.

“Logische stap”
Ook voor Aad de Kool, regiomanager zorg thuis Rotterdam en Drechtsteden is de overname voor Lelie zorggroep een logische stap. “Thuis in Zorg is al jaren een gewaardeerde zorgpartner van Lelie zorggroep. De onderlinge samenwerking is altijd goed geweest. Vanuit die achtergrond is het een logische stap om de activiteiten van Thuis in Zorg bij ons voort te zetten, nu Lieke van Noort haar organisatie wil overdragen. Dit helpt ons om het thuiszorgaanbod in Kralingen en omgeving en de aansluiting met onze overige activiteiten in de wijk nog verder te verbeteren. Ook vinden wij het belangrijk dat de zorgrelatie tussen cliënten en werknemers in stand blijft en zij in de voor hun vertrouwde sfeer persoonlijke zorg kunnen blijven bieden.”

Wilt u meer weten? Wij staan u graag te woord. Bel hiervoor met het kantoor van Thuis in Zorg: 010-2132511.

 

 

 

(Ingezonden mededeling)

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.