Arte Concordia 2017: ‘Een moment, nu: Mo(nu)ment’

sep 26, 17 Arte Concordia 2017: ‘Een moment, nu: Mo(nu)ment’

Op zaterdag 9 september werd de openluchttentoonstelling en biënale ‘Arte Concordia’ in Rotterdam-Kralingen feestelijk geopend. Op het moment dat de Kunstroute Kralingen-Crooswijk net zal zijn begonnen op 8 oktober,, eindigt de expositie die zich over de gehele Avenue Concordia uitstrekt,, een bruisende buitenexpositie met beelden van 13 kunstenaars, vlaggen van nog veel meer kunstenaars, performances en andere optredens.

Arte Concordia laat kunst zien in de omgeving waar mensen wonen, werken, studeren en naar school gaan. Kunst van kwalitatief hoog niveau staat hier midden in de samenleving, als onderdeel van het dagelijks leven. Zie voor alle informatie: www.arteconcordia.nl Sterfotograaf Winish Chedi was 9 september present en maakte het plaatje van kunstenares Anna Bondt die op gezette tijden te vinden is op de Avenue Concordia.

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws wekelijks

Uw gegevens zijn beveiligd en u kunt zich altijd uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief op "Uitschrijven" te klikken. Uw gegevens worden dan direct verwijderd. Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.

Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *