Moniek Meinders exposeert van 25 oktober tot 25 november in het evenementen- en expositiecentrum ‘De Fruitvis’ aan de Marconistraat 43 in Rotterdam. Met haar nieuwe werk: schilderijen, tekeningen en beeldhouwwerk.

 


Moniek Meinders

Moniek Meinders is geboren te Leiden 1951 en woont en werkt in Rotterdam. Haar opleiding schilderen en tekenen volgde zij aan de Willem de Kooning Academie en studeert af in 1988.

14_1992-145x80-Sneeuwwitje-Olieverf

 

3-03_Uit-hout-gehakt-31

Tot 2000 schildert, tekent en exposeert Moniek om zich daarna, door een blessure en creatieve impasse, een periode te storten op het geven van taallessen aan vluchtelingen. Taalles geven blijkt een nieuwe liefde en Moniek combineert dit met veel creatieve intermezzo’s. Decors, affiches, tekenen in de natuur en er ontstaan ook houten beelden, ‘Moeder aarde’ . In hout hakken werkt bevrijdend, letterlijk en figuurlijk, het beeld bevrijdt zich uit het materiaal.

Sinds 2012 schildert Moniek ook weer en het indrukwekkende resultaat is te zien in ‘De Fruitvis’, een stoer gebouw op een fantastische plek in de Fruitport.

Van 26 oktober tot en met 24 november is de expositie dagelijks (behalve op maandag) geopend van 14.00 uur tot 17.00 uur.
In het weekend is Moniek aanwezig en door de weeks op afspraak.

www.moniekmeinders.nl

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA