New Skool Rules beloofd ook in 2013 spetterend te worden. De alweer 3e editie van New Skool Rules vindt op 5 t/m 7 April 2013 plaats in Rotterdam. New Skool Rules is ‘s werelds grootste internationale hiphop- en r&b-conferentie, waar internationale en nationale muziekindustrie­‐professionals elkaar ontmoeten en zaken met elkaar doen.

Tijdens de 3‐daagse conferentie vinden er verschillende workshops, masterclasses, panels, showcases, afterparties en speeddatesessies plaats, gegeven door multiplatinum grammy award winning industrie-­professionals uit meer dan 30 landen.

new-skool-rules02De verwachtingen vanuit de organisatie zijn hooggespannen, want in 2011 trok de 2e editie van New Skool Rules bijna 1000 conferentiebezoekers en ruim 2500 festivalbezoekers uit meer dan 30 verschillende landen. Tijdens deze 2e editie van New Skool Rules waren er onder andere panelleden aanwezig die bedrijven als Def Jam, Universal Music Group, Sony BMG, Interscope, ASCAP, BMI, Konvikt, TopNotch en Juize representeerden.

Ook voor de 3e editie van New Skool Rules zal de top van de hiphop-­‐ en r&b-­‐ muziekindustrie aanwezig zijn en worden er meer dan 50 professionals speciaal voor de conferentie ingevlogen uit het buitenland om hun kennis te delen en zaken te doen. Onder andere grote namen van Sony Music, Universal Publishing, UMG, Motown, Sony ATV en Atlantic Records zullen hun opwachting maken tijdens New Skool Rules 2013. Op de website van New Skool Rules worden wekelijks nieuwe panelleden en artiesten bekend gemaakt. www.newskoolrules.com/conference/panel-members/

new-skool-rules

De organisatie van New Skool Rules vindt het belangrijk dat zowel de Nederlandse- als internationale muziekindustrie en opkomende talenten, tijdens New Skool Rules kennis op kunnen doen en kunnen delen, kunnen netwerken en uiteindelijk zaken kunnen doen.

In aanloop naar de conferentie hebben er audities plaats gevonden wereldwijd, waarbij uiteindelijk 8 artiesten zijn gekozen om de New Skool Rules 2013 anthem te maken samen met grammy award winning producers. De Anthem is gisteren uitgekomen.

Persbericht-New-Skool-Rules-2013-algemeen-1

Datum: 5, 6 en 7 april 2013

Locatie conferentie: Factory 010 (Maashaven Zuidzijde 1-­‐2 3081 AE Rotterdam)

Locatie festival: De Unie, Bootleg DJ Café, Factory 010, Hotel Bilderberg, LCC Larenkamp en de Maassilo

 

Persbericht-New-Skool-Rules-2013-algemeen-2