Voor een voorproefje waren de jongens en de meisjes van de pers uitgenodigd donderdag 18 april in de gloednieuwe bar Stroom in BlueCiy, voormalig Tropicana. Op het menu: de Stroom borrelplank met o.a. Rotterzwam bitterballen, Flatbread Falafval (van restgroentes), Kimchi burger (plantaardige köfte) en Rendang speciaal. Het laatste gerecht met oesterzwammen van weer Rotterzwam. Rotterzwam was ooit een start-up in Blue City maar heeft nu een grote productie-accommodatie betrokken elders in Rotterdam. Het streven is in Bar Stroom alles zo duurzaam en circulair te maken als maar mogelijk is.

 

Zoals de frisdrank die ingedikt is, dus lagere transportkosten vanwege minder water en de wijn van Retour de France. De flessen worden weer ingenomen voor hernieuwd gebruik. Voorts is er in Blue City een bierbrouwerij die duurzaam brouwt, Vet & Lazy. Na het openingsweekend op 19, 20 en 21 april is Bar Stroom t/m mei geopend op donderdag en vrijdag van 16.00 tot 00.00,  zaterdag van 12.00 tot 00.00 en zondag van 12.00 tot 22.00 uur. Met ingang van juni zal Bar Stroom elke dag open zijn vanaf 12.00 uur.

Bar Stroom, Maasboulevard 102, 3063NS Rotterdam; barstroom.nl


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Dit veld is vereist.
Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.