Nieuwe Gebiedsgids Kralingen-Crooswijk 65+ is uit

okt 22, 19 Nieuwe Gebiedsgids Kralingen-Crooswijk 65+ is uit

‘Actief in de Wijk’ staat voorop de nieuwe Gebiedsgids Kralingen-Crooswijk 65+ die op 9 oktober jl. werd gepresenteerd door DOCK-manager Niels van Kuijen, in Huis van de Wijk De Nieuwe Branding in Crooswijk. Op de omslag Qurash Nawruz en Herman Vente. Zij waren zo vriendelijk ook te poseren voor de Sterfotograaf. Zij koken voor en na evenementen in De Nieuwe Branding. Qurash zegt dat ze van de Hollandse stamppot houdt maar noemt ook haar favoriete Afghaanse gerecht: Kabuli Palaw, gestoomde rijst met rozijnen, wortelen en lamsvlees.

In de gebiedsgids 65+ staat zo’n beetje alles wat je als oudere moet weten over Kralingen-Crooswijk maar ook jongere inwoners kunnen er veel aan hebben maar die zullen wel de voorkeur geven aan hun smartphone. De gebiedsgids is / wordt bij iedereen die 65 of ouder is in de bus gedaan. Verder is de gebiedsgids verkrijgbaar in de Huizen van de Wijk in Kralingen-Crooswijk. De Gebiedsgids Kralingen-Crooswijk 65+ 2019-2020 kwam tot stand dankzij: Gemeente Rotterdam, Coalitie Erbij Rotterdam, DOCK en de Vrijwilligerswinkel.


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws wekelijks

Uw gegevens zijn beveiligd en u kunt zich altijd uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief op "Uitschrijven" te klikken. Uw gegevens worden dan direct verwijderd. Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.

Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *