ON THE JOB is een nieuw initiatief, in samenwerking met de Gemeente Rotterdam, om dienstverlening aan huis te bieden voor senioren. Deze dienstverlening wordt veelal verleend door vrouwen uit de buurt die weer terug aan het werk willen. Flexibele dienstverlening met een goed hart en een vertrouwd gezicht.

Stelt u zich voor: Marjan haar moeder is drie jaar geleden ziek geworden. Zonder enig moment van twijfel is Marjan met toewijding voor haar moeder gaan zorgen. De toenemende dementie van haar moeder en daardoor grotere vraag naar zorg, liet Marjan besluiten minder, en uiteindelijk te stoppen met werken.

Ofschoon de situatie van haar moeder erg jammer is, heeft de zorg voor haar moeder Marjan niet alleen voldoening maar ook veel ervaring gebracht. Nu haar moeder recent in een verpleeghuis is opgenomen, wil Marjan weer aan het werk. Op basis van haar ervaring het liefst met dementerende ouderen. Ze solliciteerde tevergeefs, ondanks de vele vacatures in de zorg, kan Marjan op haar 55-jarige leeftijd, zonder de juiste opleiding en zonder een recent werkverleden, geen baan vinden.

En Marjan is niet de enige. Er zijn namelijk best wel wat alleenstaande vrouwen in Rotterdam, vaak nog moeder ook, die door omstandigheden een tijdje niet meer konden werken. Doordat ze bijvoorbeeld voor een ziek familielid moesten zorgen, of fulltime voor hun kinderen moesten klaarstaan. Maar, het zijn pittige en optimistische dames die gewoon doorgaan.

ON THE JOB biedt vrouwen zoals Marjan de mogelijkheid om weer positief aan het werk te gaan voor senioren. Samen met de Gemeente Rotterdam zorgt ON THE JOB dat veelal dames, met een goed hart en toewijding, weer aan de slag kunnen.

Voor cliënten
Klinkt dit als iets waar uzelf of iemand die u kent behoefte aan heeft? De ene week de was laten doen, de andere week samen koken, maar wel met dezelfde persoon? Wij spreken graag, geheel vrijblijvend, met u af om nader kennis te maken. Bel 010-30 20 160 of stuur een mail naar: info@on-the-job.nl.

www.on-the-job.nl