Ik hou mijn hart vast bij de huidige ontwikkelingen in de hedendaagse datewereld. Er vindt een verontrustende switch plaats waar we allemaal bij staan en ernaar kijken. Pas als het heeft plaatsgevonden, gaan mensen praten. Dan hoor je van zulke gekke moves die gemaakt worden, de laatste jaren. Misschien was dat al eerder zo, maar vanwege social media komt alles je huiskamer binnenwandelen.

Wat nu gaande is, is dat mensen die een vaste relatie hebben, zich zorgen mogen maken. Omdat je partner die nu naast je staat, de volgende week zo zijn spullen pakt en de deur achter zich dichttrekt . Dat gebeurt nu dagelijks. De meest uiteenlopende types relaties gaan naar de knoppen, omdat een van de twee mensen binnen die  relatie gewoon zegt iemand anders te hebben gevonden en met die verder wil. En de vaste partner wordt zo ingeruild voor die ander. De klap komt heel hard aan als je dat gebeurt. Een relatie van 18 jaar wordt gewoon opgezegd en ingeruild voor een andere vrouw.

Dat is nu zoveel gaande dat ik te doen heb met de achterblijver. De persoon die het niet had zien aankomen. Er is een alleenstaande vrouw die het schoolplein van haar kids onveilig maakt, omdat ze alle mannen versiert. De andere dames zijn er niet blij mee. Bestaande relaties kunnen morgen verleden tijd zijn. Je ziet hoe rap het gaat. Zelfs jarenlange stevige relaties zijn broos, omdat een andere vrouw in no time je man heeft versierd die ervandoor gaat met haar. Ik ken een vrouw die 5 winkels heeft, maar haar suffig type man verlaat haar. Alles kan stuk. Geniet daarom NU en stel niks uit en blijf van elkaars partner af.

Lita Gunther


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.