Amazing Stroopwafels’ Wim Kerkhof & Rien de Bruin, en Merlijn Kerkhof spelen, zingen en vertellen bij Boekhandel Snoek naar aanleiding van het verschijnen van de biografie ‘Oude Maasweg kwart voor drie’.

Het boek, geschreven door Merlijn Kerkhof, is uitgekomen ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van de bekende Rotterdamse band.

De mannen zijn op zaterdag 1 juni vanaf 14.00 uur aanwezig op de Meent 126. Na de muziek is er een signeersessie!

Als het aan Merlijn ligt, zijn The Amazing Stroopwafels de allerbeste band van Nederland. Objectief is hij niet. De eigenzinnige frontman van de Rotterdamse formatie is Wim Kerkhof: fenomenaal liedjesschrijver, wereldreiziger en zijn zorgzame vader. ‘Oude Maasweg kwart voor drie’ is het verhaal van een band die niet in een hokje te stoppen is, een doldwaze roadtrip door vier decennia Nederlandse popgeschiedenis, maar bovenal het verhaal waarin de man tegen wie Merlijn zo opkijkt gaandeweg steeds menselijker wordt. Een even ontroerend als hilarisch boek over een vader en een zoon. The Amazing Stroopwafels (1979) onttrekken zich aan alle wetten van de popmuziek. Ze hebben geen manager, geen roadies, geen groot platenlabel. Toch (of juist daardoor?) zijn ze de meest optredende band van Nederland: in veertig jaar speelden ze bijna zevenduizend keer. Hun klassieker ‘Oude Maasweg …’ staat steevast hoog in de Top 2000. Muziekliefhebbers en muzikanten in het bijzonder zullen in dit boek genieten van de anekdotes, achtergrondinfo en trivia.

Wim Kerkhof (contrabas, toetsen en zang), Rien de Bruin (gitaar, accordeon en zang) , Merlijn Kerkhof (gitaar)

‘Oude Maasweg kwart voor drie’
Het verbazingwekkende verhaal van The Amazing Stroopwafels door Merlijn Kerkhof.

Boekhandel Snoek
Meent 126
3011 JS Rotterdam
010 – 413 96 66

www.facebook.com/boekhandel.snoek
info@boekhandelsnoek.nl
www.boekhandelsnoek.nl


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.