Nieuwe danslessen in Oostmolensteyn

Wilt u ook jong en fit blijven? SKVR organiseert samen met wooncorporatie Havensteder in ouderenhuisvesting Oostmolensteyn aan het Oostplein iedere week dans voor ouderen.

Door te bewegen verbeteren de deelnemers hun conditie en werken ze aan souplesse, kracht en balans. Door de oefeningen vergroten ze het vertrouwen in het lichaam en ervaren ze wat er mogelijk is. De dansles is natuurlijk ook een middel om elkaar te ontmoeten en plezier te hebben! Bij de lessen speelt muziek een belangrijke rol. Ook minder mobiele mensen kunnen meedoen en op de stoel de oefeningen uitvoeren. Een ervaren SKVR docent bepaalt per persoon wat de mogelijkheden zijn en speelt in op de wensen van de deelnemers.

30 oktober
De dansles op locatie Oostmolensteyn aan het Oosplein 252-400 is elke donderdag van 11.30 tot 12.30 uur. Start: 30 oktober. Kosten: 20 euro voor een strippenkaart van 10 lessen. Aanmelden kan telefonisch bij SKVR, Bernadet van Winden 010- 2718412.

De dansles voor ouderen valt onder het programma ‘Sport en Bewegen in de Buurt’ van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Doel hiervan is om zoveel mogelijk ouderen aan het bewegen te krijgen.