Woensdag 9 juli werd op feestelijke wijze het fonkelnieuwe Jeugd Vakantiepaspoort uitgereikt. Onder luid gejuich namen alle kinderen van basisschool COS de Wereld in Rotterdam-Blijdorp hun eigen paspoortje in ontvangst. Alle andere basisschoolkinderen in Rotterdam kregen inmiddels ook hun paspoortjes van de juf of meester. Dat wordt een zomervakantie vol pret!

Duinrell
En er is nóg iets leuks: dit jaar is er een compleet verzorgde schoolreis te winnen voor de hele school naar Duinrell! Alle informatie om de held van de school te worden staat op de site www.jeugdvakantiepaspoort.nl

En dan op reis!
Vanaf zaterdag 19 juli t/m zondag 31 augustus kunnen kinderen met hun Jeugd Vakantiepaspoort 2014 op reis naar 135 bestemmingen, waar ze gratis toegang of flinke korting krijgen. Van musea tot zwembaden en van speeltuinen tot creatieve workshops en kinderboerderijen. Bij elke bestemming sparen ze stempels. Hebben ze er tien in het paspoortje, dan kunnen ze voor 2,50 per stuk maximaal twee waardebonnen kopen. Deze ruilen ze in voor óf één kaartje voor Diergaarde Blijdorp, of één kaartje voor een spannende voorstelling van Jeugdtheater Hofplein Rotterdam, óf één kaartje voor een kinderfilm naar keuze bij LantarenVenster. Zo hebben kinderen ook na de zomervakantie nog volop pret met het Jeugd Vakantiepaspoort.

Op de website www.jeugdvakantiepaspoort.nl is het makkelijk zoeken naar alle bestemmingen om te kijken waar de kinderen naartoe willen reizen. En met ‘Mijn paspoort’ is de site nog leuker! Het Jeugd Vakantiepaspoort wordt uitgegeven door Rotterdampas, de pas waarmee je meer dan 500 leuke dingen doet, gratis of met korting: www.rotterdampas.nl.

Jeugd Vakantiepaspoort!