Op zondag 16 oktober treedt Paul Field, een bekende Britse singer/songwriter, op in een ‘huiskamerconcert’ in Thyade Art aan de Hoogstraat 31 te Rotterdam. Aanvang: 14.00 uur.

Paul Field werkt als songwriter, componist, producer en performer in het Verenigd Koninkrijk en over de hele wereld. Hij heeft meerdere prijzen gewonnen, zoals de Ivor Novello Award en de Dove Award. Naast de tal van andere prijzen van ASCAP in de VS.

Hij heeft met zijn liedjes nummer-1-hits gehad in het Verenigd Koninkrijk, de VS, Nederland, Zuid-Afrika en Duitsland en heeft vele platina en gouden platen ontvangen voor zijn werk. Vele paul-field-pianobekende artiesten hebben zijn liedjes opgenomen. In Amerika is zijn song Testify to Love onder meer vertolkt door Avalon. Daar zijn miljoenen exemplaren van verkocht. Maar ook Cliff Richard heeft bij veel gelegenheden songs van Paul opgenomen. Andere bekende artiesten als Rebecca St. James, Jaci Velasquez, Phil Keaggy, Point of Grace, Jennifer Stanley, Natalie Grant en Jennifer Knapp vertolken zijn liedjes.

Deze middag brengt Paul songs uit zijn pas uitgebrachte album Being Myself ten gehore. Een prachtig album en het belooft dan ook een mooie middag te worden.

Er zijn een beperkt aantal plekken, waardoor reserveren verplicht is.

Voor meer informatie: www.thyade.nl of mail naar info@thyade.nl.

(ingezonden mededeling Thyade Art)