Rotterdam – Op de Sjanghailaan in Rotterdam-Oost is woensdagavond een 17-jarige pizzakoerier overvallen. De twee overvallers namen hem onder bedreiging van een mes zijn geld, telefoon én pizza’s af.

De koerier reed woensdag 29 juni om 22.30 uur de Sjanghailaan in omdat hij daar een bestelling moest afleveren. Buiten werd hij aangesproken door twee jongens die zeiden dat de bestelling voor hen was. Ze maakten eerst aanstalten om de pizza’s te betalen, maar pakten daarna de koerier opeens beet en zetten hem een mes op zijn keel. De koerier moest zijn portemonnee, telefoon en de bestelling afstaan.

Signalement
De politie is direct een onderzoek gestart en is op zoek naar de twee daders met het volgende signalement:

  • Dader 1: man, ongeveer 1.70 m lang, blauw petje, zwart haar, snorretje en lichte gezichtsbeharing, mager postuur, licht getint.
  • Dader 2: man, ongeveer 1.70 m lang, zwarte kleding, hij droeg een zwart t-shirt over zijn hoofd waardoor je alleen zijn gezicht zag. Hij had een licht getinte huidskleur.

Getuigen gezocht
Heeft u woensdag 29 juni omstreeks 22.30 uur in de omgeving van de Sjanghailaan deze twee mannen gezien of andere verdachte omstandigheden dan vragen wij u dit te melden via 0900-8844 of via het online tipformulier op deze site.

Als u liever anoniem blijft, kunt u bellen met 0800-7000 of melden via M-online.

Zie ook: Politie.nl

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
[wysija_form id=”1″]