De politie heeft onderzoek gedaan naar een mogelijke schietpartij in Rotterdamse-Crooswijk. Buurtbewoners hoorden zondagmorgen knallen aan de Laanzichtstraat en zagen daarna twee mannen op een scooter wegrijden.

De politie nam de melding serieus en ging onder meer met een hond op zoek naar sporen, zoals eventuele kogelhulzen of een wapen. Aan het einde van de ochtend had die zoektocht nog niets opgeleverd.

Vooralsnog gaat de politie ervan uit dat niemand gewond is geraakt. “Daar is geen indicatie voor. Er zijn bijvoorbeeld geen bloedsporen aangetroffen”, zei een woordvoerster.

Update: In een muur aan de Laanzichtstraat blijkt een kogelgat te zitten. Wie daar verantwoordelijk voor is, weet de politie nog niet.

Buurtbewoners hoorden ’s morgens vroeg knallen en zagen daarna twee mannen op een scooter wegrijden. De politie wist in eerste instantie niet zeker of echt was geschoten, maar nam de melding serieus en ging onder meer met een hond op zoek naar sporen.

Hoogstwaarschijnlijk is niemand gewond geraakt. “Daar is geen indicatie voor. Er zijn bijvoorbeeld geen bloedsporen aangetroffen”, zei een woordvoerster van de politie. Over de toedracht is nog niets bekend.

Via: RTV Rijnmond