Rotterdam – Twee onbekende mannen hebben op 27 oktober rond 18.50 uur op het Poolsterplein een 63-jarige man uit Rotterdam overvallen. Het slachtoffer heeft een eigen bedrijf en wilde bij een bank net geld storten toen twee onbekende jongemannen uit het niets op hem afkwamen.

Ze begonnen te schreeuwen en te duwen en trekken en wisten daadwerkelijk een zogenaamde sealbag af te pakken. Ze renden weg door het straatje naast de Primark en de avondwinkel. De jongens lieten het slachtoffer ongedeerd, maar hevig geschrokken achter. De daders waren beiden rond de 20-25 jaar en waren tussen de 1.70 meter en 1.75 meter lang. Eén van hen had een capuchon op. Ook droeg één van de jongens een lichtblauw / blauw jack aan. Eén van de twee daders had ook een licht kleurige, mogelijke beige, broek aan.

Getuigen gezocht
Wie getuige van de overval is geweest en nog niet met de politie heeft gesproken wordt gevraagd met de politie te bellen. Ook andere informatie die leidt naar de daders is vanzelfsprekend welkom. U kunt bellen naar 0900-8844 en vragen naar de afdeling RTO van de politie in Rotterdam. Wie liever anoniem blijft, belt 0800-7000.

Politie.nl

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)