(zelfs gebarentaal)

Op 24, 25 en 26 oktober treedt het Rotterdamse popkoor, Puurzang Enzo op in theater Cascade in Hendrik ido Ambacht. Het thema van de nieuwe voorstelling is ‘de talen van mijn tong’. Er zijn nog kaarten te koop.

Het is alweer bijna drie jaar geleden dat popkoor Puurzang Enzo het laatste grote optreden had in het Bibliotheektheater in Rotterdam. De trouwe fans hebben er lang op moeten wachten, maar nu is het zover: Puurzang Enzo staat eind oktober weer in het theater met een compleet nieuw programma. Deze keer gaat het over ‘de talen van mijn tong’. Alles wat met taal te maken heeft, komt voorbij in de voorstelling: buitenlandse talen als Japans en Duits, het alfabet (ABC) en ook manieren van communiceren of juist niet communiceren. Ook de doventaal heeft een speciale plek in ons programma.

Speciale voorstelling voor doven
De voorstelling van zondagmiddag 26 oktober wordt speciaal voor onze dove fans getolkt door Liesbeth Wulffraat, een bekende doventolk van het NOS journaal. Het tolken gaat niet alleen om het ‘vertalen’ van de teksten van de nummers, maar ook om het gevoel van het nummer over te brengen. Ook tijdens de andere voorstellingen worden er een paar nummers getolkt met gebaren, waarvan één door het koor.

Naast de zang is er voldoende te zien op het podium, want er gebeurt van alles. De zondagmiddag is ook uitermate geschikt voor onze horende fans met kinderen. Het belooft een leuke en bijzondere voorstelling te worden. Een leuk uitje voor de herfstvakantie.

Puurzang Enzo is 15 jaar gezelligheid
Puur Zang Enzo is 15 jaar geleden opgericht en bestaat uit bijna vijftig leden, mannen en vrouwen. We zingen bekende en minder bekende popsongs. Onze dirigent, Arjen Heijboer, bewerkt de songs op unieke wijze en daardoor hebben we in de loop van de tijd een eigen geluid gekregen. We zingen op woensdagavond van 20.15 – 22.30 uur in de Esch in Rotterdam, Kralingen.

Enzo? De toevoeging ‘enzo’ in de naam van het koor is niet zomaar gekozen. We brengen meer dan alleen mooi gezongen muziek. We maken een complete theatervoorstelling, met bewegingen, choreografie en soms beelden en altijd bijpassende kleding.

Bij sommige stemgroepen is er nog ruimte voor nieuwe leden. Wil je graag zingen, neem gewoon even contact op met onze gastvrouw via onze website.

Kaarten bestellen
Kaarten zijn telefonisch of via internet te bestellen bij theater Cascade in Hendrik-ido-Ambacht (www.theater.stichting-cascade.nl, tel. 078  6819230.) Op de website van Puurzang Enzo (www.puurzangenzo.nl) staat alle informatie over de voorstellingen en het koor.

image2