Vrijdag 20 december zal op locatie Pro Rege (Oudedijk 113, Rotterdam) de jaarlijkse kerst voorspeelmiddag plaatsvinden van de muzieklespraktijk van Mi Sun Hiltermann. Dit jaar beloofd het weer een groots spektakel te worden boordevol verrassingen! De voorspeelmiddag zal van 16.30-19.15 uur zijn, inclusief pauze en aansluitend zal er een borrel plaatsvinden.

De leerlingen laten tijdens de voorspeelmiddag horen aan vrienden, familie en kennissen wat zij tot dan geleerd hebben op hun instrument. Dit zijn viool-, altviool-, piano-, gitaar- en zangleerlingen! Zij zullen als solisten, maar ook in grotere bezettingen (zelfs met een échte dirigent!) verschillende optredens verzorgen. Tevens zullen er optredens van de muziekdocenten ten gehore worden gebracht en zal er een ensemble van professionele musici de kerst voorspeelmiddag muzikaal afsluiten. Er zal ook een speciale prijs worden uitgereikt… Dit is voor de rest nog een verrassing!

Voorspeelmiddag-01

Deze avond zal Mi Sun Hiltermann allen toelichten hoe het staat met de vorderingen van de uitbreiding van mijn ‘muziekcentrum’. Per het nieuwe kalenderjaar 2014 zullen er nieuwe docenten komen samenwerken met mijn muzieklespraktijk. Sommige van deze docenten zullen deze dag ook aanwezig zijn om zichzelf even voor te stellen. Er zullen extra ruimtes beschikbaar komen per het nieuwe kalenderjaar om het muziekcentrum langzaam aan tot leven te wekken!

Dit jaar zal 50% van de kaartopbrengst naar Stichting ‘All For Children’ gaan en zal de heer Sliedrecht namens de stichting toelichten wat zij met de opbrengsten doen. De kaarten gaan al hard, maar hoe meer kaarten er worden verkocht, hoe meer we kunnen doneren aan het goede doel! Die avond zal er ook een speciale pot voor extra donaties aanwezig zijn voor dezen die nog meer wensen te doneren. Zie ook: www.allforchildren.info

Graag dit bericht zoveel mogelijk verspreiden aan andere kennissen, vrienden en familie! Hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Ben je geen leerling, maar wil je wel naar de kerst voorspeelmiddag komen en graag je kaartje in de voorverkoop bemachtigen? Kom dan even langs op de praktijk van maandag t/m zaterdag tussen 15.00-19.00 uur. De voorverkoop is mogelijk tot en met donderdag 19 december.

Mi Sun Hiltermann wenst iedereen alvast hele prettige kerstdagen en een voorspoedige jaarwisseling toe. Wellicht tot vrijdag 20 december!

Mi Sun Hiltermann
Bezoekadres lespraktijk
Weteringstraat 275
3061PN Rotterdam
T. 0031-(0)10-2601525
T. 0031-(0)6-50929394
E. contact@misunhiltermann.nl
I. www.misunhiltermann.nl

Voorspeelmiddag-poster