De kinderopvang in Crooswijk is onlangs nieuw leven ingeblazen door de samenwerking tussen Kinderopvang Irene en Kinderopvang Mundo. De samenwerking werpt zijn vruchten af, want sinds 1 november j.l. kunnen ouders en kinderen van Irene’s vestigingen BSO Makandra en KDV SamSam van steeds meer Mundo services profiteren.

Zo hebben de kinderen van Irene’s BSO Makandra onlangs deelgenomen aan het grote Mundo’s Got Talent festijn. Het uitstapje samen met de BSO kinderen van Mundo naar de Sinterklaasvoorstelling in het Schiedamse Theater aan de Schie was ook een geweldig avontuur. De peuters van KDV SamSam hebben samen met de peuters van KDV de Boezemvrienden en de allerjongsten van BSO Makandra de tijd van hun leven gehad tijdens de poppenvoorstelling van Poppentheater ‘Dubbele Jan’ op locatie SamSam. Vanaf januari zal het Activiteitenteam van Mundo de Irene locaties regelmatig bezoeken om bijzondere uitstapjes of activiteiten te ondernemen. De kinderen zijn hier heel enthousiast over.

Kindercentrum Sam Sam

Kindercentrum Sam Sam,
gevestigd in Huys te Krooswijck,
Paradijsplein 1
BSO Makandra
Isaäc Hubertstraat 153

Warm en gezond
Bij KDV SamSam krijgen de kinderen vanaf eind januari, tussen de middag, dezelfde warme, gezonde maaltijd als de kinderen bij Mundo’s KDV de Boezemvrienden (in Hoppensteyn). Een warme maaltijd in de middag maakt het ouders in de avond makkelijker. Op 16 januari worden de ouders uitgenodigd voor een proeverij.

Mundo ontbijt
Op beide locaties van Kinderopvang Irene wordt per 19 december Het Mundo Ontbijt geïntroduceerd. De kinderen worden voortaan tussen 7.00-8.00 uur voorzien van een heerlijk ontbijtje. Bij BSO Makandra waren ouders zo enthousiast over dit idee dat er officieus al gestart is met de invoering ervan. Ouders en grootouders zijn van harte welkom om een boterhammetje mee te eten. En voor onderweg naar het werk krijgt men een goed gevulde beker koffie mee. Dat is pas een goed begin van de dag!

Kinderopvang Mundo

Het eerste ‘officiële’ ontbijt op 19 december wordt wel heel bijzonder, want alle klanten van Kinderopvang Irene en Mundo zijn op de locaties in Crooswijk uitgenodigd om te genieten van een feestelijk kerstontbijt!

In 2014 worden er nog meer nieuwe services geïntroduceerd en uitstapjes georganiseerd.

Kinderopvang Mundo logo

Voor meer informatie over Kinderopvang in Crooswijk kijkt u op:
www.kinderopvangmundo.nl of belt u met 010 – 246 11 33.

Volg Kinderopvang Mundo via Twitter @LeuksteOpvang of Facebook.com/kinderopvangmundo