Het restaurant
Niets, maar dan ook echt niets doet herinneren aan het versleten etablissement wat ‘Het Nieuwe Pakhuys’ aan de Admiralteitskade 87 (direct naast Kaat Mossel) ooit eens was. Oprichter Ton Melsen en Karel Langendoen hebben het negatieve imago van hun voorganger dan ook inmiddels definitief van zich afgeschud. Tijdens de renovatie en herinrichting van de zaak in 2012 is men uiterst grondig te werk gegaan en er is dan ook geen steen op de andere blijven staan. Deze verbouwing heeft geresulteerd in een zeer smaakvol, luxe en rustgevend interieur. Bovendien is hij er samen met zijn team in geslaagd, dit ook getuige onze eigen ervaring, hier een proeflokaal neer te zetten dat Top is. De keuze van een combinatie van lekker eten en mooie wijnen samen met een warme en vriendelijke bediening is dan ook een prima aanvulling op de reeds aanwezige horeca aan de Admiraliteitskade.

Kwaliteit wint altijd
Dat is de simpele doch realistische visie waarmee chef-kok Dennis Verwey en zijn team aan het werk zijn gegaan. De menukaart van proeflokaal ‘Kade 87’ bestaat uit een aantal kwalitatief goede, leuke en betaalbare gerechten van topkwaliteit. De keuze van chef-kok Dennis Verwey heeft zich nu al vertaald in het feit, dat de meeste van zijn gaste in korte tijd al meerdere malen zijn terug geweest in proeflokaal ‘Kade 87’.

Kade87-2

De bemanning
“Het idee en de visie achter proeflokaal ‘Kade 87’ valt of staat met de crew die het de gast naar de zin moet maken” zegt Karel Langendoen. Dit zijn volgens hem de men  sen die het moeten doen en zij verdienen uiteindelijk dan ook de eer. In proeflokaal ‘Kade 87’ staan Tanja Romijn en Karel Langendoen zelf dan ook borg voor een warm ontvangst en een uitstekende bediening. De keuken is in handen van Chef de Cuisine Dennis Verwey, die zijn sporen ruimschoots heeft verdiend in o.a. het bekende partycenter en restaurant ‘Madestein’ in Den Haag.

Kom, proef, ervaar en oordeel zelf !…
Is uw nieuwsgierigheid inmiddels gewekt, dan raden wij u een bezoekje bij proeflokaal ‘Kade 87’ van harte aan. Tussen de middag is proeflokaal ‘Kade 87’ geopend voor een heerlijke lunch met een keuze uit simpele en lekkere lunchgerechten of a la carte. Of wat denkt u ervan om het diner te beginnen met een aperitief op het terras met zicht op de haven? Dat kennismaken met de keuken van proeflokaal ‘Kade 87’ niet duur hoeft te zijn, heeft u natuurlijk al uit het voorafgaande begrepen. Om de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding extra te onderstrepen hebben Karel, Dennis en Tanja een uitstekende Steak of een surprise menu voor €27,50 voor U klaar staan. Voor deze prijs weet u alles…overtuig uzelf!

 

Kade87-1