Nog even en het spetterende Kroningsfeest op dinsdag 30 april op het grasveldje tussen de Mecklenburglaan en de Oranjelaan barst los! Met de hulp van vele vrijwilligers, lokale sport- en cultuurverenigingen en het lokale bedrijfsleven, stelden wij wederom een vernieuwd en verrassend programma samen. Dit mag je niet missen!

Speciale aandacht besteden we dit jaar aan de inhuldigingsfestiviteiten. Deze zijn vanaf 9.30 uur live bij ons te volgen op een scherm van koninklijke proporties! Tijdens de komende Kroningsdag gaan de Koning en Koningin van Kralingen gekroond worden! Kinderen kunnen bij de lokale hofleveranciers de bekende ‘Pimp je Kroon’ tekening ophalen en deze versierd meenemen naar de verkleedoptocht. De winnaars worden daadwerkelijk gekroond!

Spelletjes voor jong en oud, voor klein en groot
Voor de kleinere kinderen hebben we naast de oud- Hollandse spelletjes, ook de paardentram, levend bowlen, de spannende zweefmolen, een skatebaan voor je eigen step, een spookhuis en je kunt zelfs simultaan schaken tegen een echte grootmeester uit de wijk! En vergeet niet dat ook ballonnenclown Babsie weer komt. Een kletsgrage clown die de meest prachtige balloncreaties kan maken, van regenboogvis tot krokodil, van Nijntje tot Diddl. Voor kinderen tussen de 2 en 12 jaar hebben we dus een mooi spelprogramma! En, er zijn ook nog mooie prijzen te winnen…!

kroningsdag02
© Roderik van Nispen – www.fotograaf.org

Verkleden, zingen en swingen
Eerst de verkleedoptocht, dan zingen op het Oranje Podium en daarna swingen met het komisch duo ‘Klaas & DJ Raas’, wat wil je nog meer…

Voor leden, door leden
Het belooft een prachtige dag te worden. Komt allen, en meld je snel aan via website www.ovro.nl als lid en reserveer voor de kinderen spelletjeskaarten want op=op! En voor de snelle beslissers hebben we gratis unieke Koningstasjes…

Dus wilt u niets missen op 30 april, kom dan om 9.30 uur naar het feestterein!

(ingezonden mededeling Oranje Vereeniging Rotterdam- Oost – OVRO)

kroningsdag03
© Roderik van Nispen – www.fotograaf.org