Foto Struinen in de Tuinen

Een bonte verzameling van Rotterdamse tuinen en bijbehorende optredens vormt het prachtige programmeringsboeket van Struinen in de Tuinen 2021. 48 Rotterdammers slaan zondag 5 september de tuinhekken open en toveren hun buitenruimte om tot podium, geheel coronaproof.

Zondag 5 september kan men op avontuur naar cultuur. Tijdens Struinen in de Tuinen verwelkomen gastvrije Rotterdammers buurtgenoten in hun tuin met een lokale act. Rappers, dichters, theatermakers en andere podiumkunstenaars stelen de show met hun voeten in het gras. In elke buitenruimte treedt een act drie keer op tussen 12:00 uur en 17:00 uur. Alle optredens hebben “pay what you can”-entree. Benieuwd wat er speelt in jouw buurt, bekijk struinenindetuinen.nl voor het complete programma.

Stel je persoonlijke Struingids samen
De groene weelde aan deelnemende tuinen en bijbehorende acts is te vinden op de website. Hier is het programma altijd actueel. Zoek in je buurt, om de hoek of op genre. Dit jaar kun je je persoonlijke route in Google Maps integreren via de website:
struinenindetuinen.nl/informatie/programma

STRUINEN IN DE TUINEN ROTTERDAM
Zondag 5 september 2021
12:00 – 17:00 uur
Entree: Pay what you can
Reserveren is niet nodig
struinenindetuinen.nl/informatie/programma