Rijkswaterstaat voert komend weekend 10-13 juli werkzaamheden uit de op A4 en A20. De snelweg A4 is tussen de N11 en het Prins Clausplein in de richting van Den Haag afgesloten. In de richting Amsterdam blijven twee rijbanen beschikbaar. De A20 richting Gouda is volledig afgesloten vanaf knooppunt Terbregseplein tot knooppunt Gouwe.  

Nieuwe duiker A4
Rijkswaterstaat voert werkzaamheden uit op de snelweg A4 ter hoogte van Vlietland voor het aanleggen van een nieuwe duiker.  De A4 is van vrijdag 10 juli 21:00 uur tot maandag 13 juli 05:00 uur tussen de N11 en het Prins Clausplein in de richting van Den Haag afgesloten. In de richting Amsterdam blijven 2 rijbanen beschikbaar. Gedurende de werkzaamheden bij de A4 gelden de volgende omleidingen. Het verkeer richting Amsterdam wordt omgeleid via de snelwegen A12 en de A2. Het verkeer richting Den Haag wordt omgeleid via de snelweg A44. En het lokale verkeer wordt omgeleid via de N11 en de A44. Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van maximaal 1 uur.

Stiller asfalt voor de A20
De A20 richting Gouda krijgt dit weekend tussen knooppunt Terbregseplein en Gouwe stiller asfalt.  Van vrijdag 10 juli 22:00 uur tot maandag 13 juli 05:00 uur is de weg afgesloten. Het werk bestaat ook uit onderhoud aan voegovergangen, geleiderails, bruggen, viaducten en een verkeersportaal.  Tijdens de werkzaamheden gelden omleidingen vanuit Breda, Bergen op Zoom en Maasvlakte/ Europoort.  Weggebruikers moeten rekening houden met 10 tot 30 minuten extra reistijd.

Advies
Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers de actuele verkeersinformatie in de gaten te houden en goed voorbereid op weg te gaan. Plan uw reis via de pagina Geplande wegwerkzaamheden.  Gele borden en informatiepanelen langs en boven de weg geven de omleidingsroute aan.


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.