Op zijn boerderij, vlakbij de molens van Kinderdijk, werkt Jasper Meerkerk al meer dan 25 jaar, met zijn familieleden, dag in dag uit aan een eerlijk product. Door zich te specialiseren in luxe rundvlees kon Meerkerk ontsnappen aan de ijzeren wet van de efficiëntie die de veehouderij jarenlang gedomineerd heeft. Kleinschaligheid en diervriendelijkheid zijn hiervoor in de plaats gekomen.

De runderen
De runderen zijn speciale vleesrassen. Door Meerkerk samengesteld in zijn fokkerij. Dit in combinatie met de gezonde voeding, die eveneens in eigen huis bereid wordt, verklaart de mooie en zachte structuur  van het vlees. De runderen staan in ruime stallen, op ouderwets stro dat driemaal per dag wordt ververst. Deze diervriendelijkheid is tevens de reden dat bij het aanbreken van de eerste lentezon de poorten open gaan en de koeien en kalveren zich kunnen begeven op de kilometers grasland direct gelegen aan de boerderij.

Resultaat
Het vakmanschap, de passie en de routine waarmee Jasper Meerkerk elke dag zijn dieren verzorgt, in tegenstelling tot de massale vee industrie, maakt nou het grote verschil in kwaliteit, malsheid en smaak. Het vlees smaakt ouderwets lekker zoals het hoort. En dat proef je! Zie ook: www.lekkerlander.nl

Franny & Hubert van Linschoten

Franny & Hubert van Linschoten

Aanbiedingen
Keurslager Van Linschoten betrekt al jarenlang zijn rundvlees van boer Jasper. Deze week zijn de kogelbiefstukken en de handgeknoopte runderrollades in de aanbieding Daarnaast deze week ook heerlijke Black Angus burgers. Aanstaande zaterdag gaat de BBQ weer aan en maken we er weer een feestelijke proeverij van!

Maaltijd van de week: Hutspot, ook met heerlijk gebraden rundvlees!

U bent van harte welkom en kijk voor de aanbiedingen op: vanlinschoten.keurslager.nl

keurslager van linschotenH.P. van Linschoten V.O.F.

Lusthofstraat 48 3062 WN Rotterdam-Kralingen
Tel. 010-2810665 – vanlinschoten.keurslager.nl

 


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.