Het grootste en mooiste bos in Rotterdam is het Kralingse Bos. En de grootste en mooiste plas in Rotterdam is de Kralingse Plas. Aan die plas ligt brasserie WOODZ. (vlakbij het sluisje) Altijd al een fantastische plek om te genieten van de zon, maar nu ook een sfeervolle plek om de zon onder te zien gaan en het glas te heffen op de ‘geneugten des levens’.

Want de brasserie heeft een behoorlijk metamorfose ondergaan. De nieuwe eigenaren (en Kralingers in hart en nieren) zijn Wilco en Mireille. Zij besloten om een flink gedeelte van het interieur te veranderen in een soort lounge, met stoelen uit oma’s tijd. Wilco lacht: ,,dat is meer de verdienste van Mireille hoor. Zij is daar hartstikke goed in en je ziet het resultaat”.brasserie woodz kralingse bos impressie
Wilco kan fantastisch koken. Het is zijn passie, dus de hoogste tijd om de kaart te bestuderen. Wij treffen kleine gerechtjes aan voor bij een glaasje, de zgn. fingerfoods, goed verzorgde lunches en ontbijten (ontbijtplank voor 9,95), maar ook mooie voor-, hoofd- en na-gerechten. Wij gaan voor de gebakken zalmforel (19,50) Er staat een wijn advies bij, wat wij dan ook prompt opvolgen: de Masi, een fris tintelende Italiaan uit de buurt van Venetië. Helemaal niets op aan te merken. Vooral de gekruide frietjes vallen zeer in de smaak. Wij genieten van het diner, ondanks, of misschien wel dankzij, het gure en vooral natte weer buiten.

brasserie woodz kralingse bos  Wilco en Mireille

Natuurlijk is dit ‘s zomers de plek bij uitstek om van de zon en het water te genieten, maar ook nu al ‘s avonds een bezoek waard voor een goed diner en een goed glas wijn.

Brasserie en Terras WOODZ
Langepad 9
Rotterdam tel. 010-2121665
www.brasseriewoodz.nl

Kijk ook op Facebook DE ideale plek voor een feest, bruiloft, borrel, enz.

 

STER CULINAIR


Zet uw restaurant of eetcafé ook op de culinaire kaart

Dat kan door mee te doen met de STER CULINAIR PAGINA of door uw advertorial te plaatsen in de krant en online. Stuur ons een mail voor meer informatie: info@stervankralingen.nl