Galerie Deelen Art en Trompenburg Tuinen & Arboretum exposeren gezamenlijk en gelijktijdig werk van Roberto Fanari. De titel van de expositie: ‘Nella mia Foresta’.

Zaterdag 21 mei
In aanwezigheid van de kunstenaar start de expositie op zaterdag 21 mei vanaf 15.00 uur in de galerie en vanaf 17.00 uur bent u van harte welkom in Trompenburg.

Galerie Deelen Art en Trompenburg Tuinen & Arboretum zijn een bijzondere samenwerking aangegaan. Van 21 mei tot 30 september kunt u op zoek naar ‘de schoonheid van het paradijs’. De Italiaanse kunstenaar Roberto Fanari presenteert in deze periode nieuw werk zowel in Trompenburg als in de galerie, onder de titel ‘Nella mia Foresta’ (searching for beauty).

Roberto Fanari
Met herkenbare elementen uit de natuur creëert Roberto Fanari een nieuwe werkelijkheid in keramiek, brons en in een unieke gemengde techniek waarbij hij acryl en olieverf combineert.

FANARI #1

In zijn schilderijen ‘Hidden Landscapes’ benadert hij een zekere mate van abstractie. Monochroom, spelend met licht, wordt het onzichtbare zichtbaar. Zijn keramiek is tastbaar, plastisch, het beeld groeit in zijn handen. Net als de bronzen beelden lijkt de keramiek realistisch. Hij is op zoek naar schoonheid binnen het rekbare begrip realisme.

No-nonsense
Deelen Art is een toonaangevende, laagdrempelige, no-nonsense galerie met als motto ‘Spelen met de werkelijkheid’. De galerie is gespecialiseerd in hedendaagse kunst met de focus op realisme, kwaliteit, vakmanschap en traditie. Deelen Art is gevestigd aan een van Rotterdams oudste havens in Kralingen.

Nella mia foresta series, Foglio di bronzo

Trompenburg Tuinen & Arboretum is een 150-jarige, voormalige buitenplaats in Kralingen. Een schatkamer en rustpunt in de stad voor iedereen die kan genieten van de schoonheid van de natuur.

Deelen Art
Admiraliteitskade 90-b
3063 EG Rotterdam
tel: +31(0)10 2362379
tel: +31(0)652092272
info@deelenart.nl
www.deelenart.nl

Trompenburg Tuinen & Arboretum
Honingerdijk 86
3062 NX Rotterdam
www.trompenburg.nl