foto©Kaupo Kikkas

Het jaar begint met een klapper vol bubbels, flitsen en knallen. De strijkers zwellen aan, de slagwerkers bepalen uw hartritme. Wij zorgen voor een energiek begin van 2019. Want vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 januari geeft Sinfonia Rotterdam onder leiding van Conrad van Alphen een feestelijk nieuwjaarsconcert. Tijdens het concert schittert de Russische violiste Maria Solozobova als solist in bekend repertoire van Sarasate en Saint-Saëns. Het orkest voert als klap op de vuurpijl de temperamentvolle Carmen Suite van Bizet uit in een geestige bewerking, waarbij vijf (!) slagwerkers het orkest aanvullen. Dit mag u dus zeker niet missen! En, wees er snel bij. Want de laatste kaarten voor ons concert in het Wereldmuseum zijn nu beschikbaar!


foto©Jan Hordijk

Dirigent Conrad van Alphen
Soliste  Maria Solozobova (viool)

Sarasate Carmen Fantasie (alleen in de Nieuwe Kerk en het Wereldmuseum)
Sarasate Zigeunerweisen
Saint-Saëns  Introduction et Rondo capriccioso
Bizet-Sjtsjedrin  Carmen Suite

Onze formule
Onze formule is inmiddels bij velen bekend: een compact, spetterend concert van ongeveer 70 minuten zonder pauze, waarbij de dirigent de werken toelicht vanaf het podium. En na afloop kunt u onder het genot van live-muziek oesters eten van de Oestercompagnie en samen met de musici het glas heffen op 2019!

Datum en tijden
Vrijdag 11 januari | 20.15 uur | Nieuwe Kerk, Den Haag
Zaterdag 12 januari | 19.30 uur | de Doelen, Rotterdam
Zondag 13 januari | 15.30 uur | Wereldmuseum, Rotterdam (LAATSTE KAARTEN BESCHIKBAAR)

LET OP: de aanvangstijd van ons concert in het Wereldmuseum op 13 januari is 15.30 uur i.p.v. 15.00 uur. Houdt u hier rekening mee!

www.sinfoniarotterdam.nl