De winkeliers van winkelcentrum Binnenhof hebben ook dit jaar weer een mooie locatie voor Sinterklaas gemaakt: in het winkelcentrum (tegenover banketbakkerij van de Vrande) is een prachtige Chocoladeletter Fabriek ingericht. In dit tijdelijk onderkomen van de Goed Heiligman worden vooral in de nacht vele chocolade letters gemaakt.

En kinderen die in winkelcentrum Binnenhof een kleurplaat gaan ophalen , kunnen zo’n heerlijke ambachtelijke chocoladeletter verdienen!

Maak een prachtig kunstwerk van de kleurplaat en lever jouw kleurplaat in op de volgende dagen dat Sint en zijn Pieten zelf aanwezig zijn:

  • Woensdag 20 november van 14.00 – 16.00 uur
  • Zaterdag 23 november van 14.00 – 16.00 uur
  • Woensdag 27 november van 14.00 – 16.00 uur
  • Zaterdag 30 november van 14.00 – 16.00 uur

Elk kind dat een mooi kunstwerk heeft gemaakt ontvangt een tegoedbon van Sint of één van zijn Pieten. Met deze tegoedbon kan op woensdag 4 december de Chocoladeletter worden opgehaald in natuurlijk de Chocoladeletter Fabriek tussen 14.00 – 16.00 uur.

Op zaterdag 30 november is er ook nog een optreden van het Kinderkoor Krakeling rond 13.30 uur op het pleintje bij de Hema. Sinterklaas is er dan zeker bij.

Kortom:  haal snel je kleurplaat in winkelcentrum Binnenhof ( liggen in alle winkels) en verdien je eigen heerlijke chocoladeletter.


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.