Het is aanstaande zaterdag feest in Stadion Woudestein. Excelsior Rotterdam opent dan op spectaculaire wijze de nieuwbouw van het stadion. In de afgelopen weken werden twee van de vier hoeken dichtgebouwd en ook werden diverse verbeteringen aangebracht aan het stadion. Voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo (aanvang 20.45 uur) wordt de nieuwbouw op feestelijke wijze in gebruik genomen.

Met het vastleggen van spits Mike van Duinen en middenvelder Hicham Faik, alsmede het contract voor jeugdspeler Dogucan Haspolat, is de selectie van Excelsior Rotterdam rond. Naast de nieuwe selectie werd tijdens de zomermaanden ook gebouwd aan Stadion Woudestein. Een langgekoesterde wens van de beleidsbepalers ging in vervulling: twee hoeken van het stadion werden dichtgebouwd. ,,Het ziet er echt geweldig uit”, vindt commercieel directeur Wouter Gudde. ,,Wij hadden al een stadion waar mensen graag komen vanwege de gezelligheid en het feit dat je overal dicht op het veld zit, maar door de twee dichte hoeken is het meer een echt voetbalstadion geworden.”

Ambitie
,,Uiteraard willen we ook de andere twee hoeken dicht gaan maken, maar dat is iets voor de toekomst. Het is nu eerst zaak dat we de extra capaciteit ook gaan vullen. De afgelopen twee jaar waren we vrijwel alle thuiswedstrijden uitverkocht, dus dat Excelsior Rotterdam leeft in de stad is duidelijk. Mensen komen graag naar ons stadion en dankzij de verbouwing hebben we nu ook de faciliteiten voor de supporters, zoals toiletten, kunnen verbeteren. Wij hebben de ambitie om op alle gebieden te groeien en het toeschouwersaantal is daar één van.”

De nieuwe Erasmus tribune van Stadion Woudestein. De nieuwbouw wordt aanstaande zaterdag officieel in gebruik genomen.

De nieuwe Erasmus tribune van Stadion Woudestein. De nieuwbouw wordt aanstaande zaterdag officieel in gebruik genomen.

Tickets
Het vernieuwde Stadion Woudestein wordt aanstaande zaterdag voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo officieel in gebruik genomen. Daarna trapt Thijs Libregts, voormalig speler en trainer van Excelsior Rotterdam, symbolisch af voor de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo. Dit gebeurt in het kader van het 60-jarig bestaan van de Eredivisie. Natuurlijk wil jij er aanstaande zaterdag bij zijn! Bestel daarom nu jouw tickets voor Excelsior Rotterdam – Heracles Almelo (aftrap 20.45 uur) via www.excelsiortickets.nl. De clubkaart is deze keer niet nodig! Het is ook nog mogelijk om via onze webshop een seizoenkaart te bestellen, dan ben je verzekerd van tickets voor alle thuiswedstrijden van Excelsior Rotterdam in het komende eredivisieseizoen!

excelsior-logoWebsite: www.sbvexcelsior.nl
Adres: Stadion Woudestein
Honingerdijk 110

 

 

 

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
[wysija_form id=”1″]