Sportclub-actie bij Alan Bar & Bistro: korting voor leden van amateur sportverenigingen uit Rotterdam en omstreken.

Leden en teams van Rotterdamse sportverenigingen kunnen vanaf maandag 12 november a.s. met korting uiteten bij restaurant Alan Bar & Bistro in Rotterdam Centrum.

Gevestigd aan de Posthoornstraat 524 in het Wijnhavengebied – bevindt zich dit restaurant dat in 2015 haar deuren opende als eerste kippenrestaurant van de stad. Anno nu, heeft het restaurant recentelijk een metamorfose ondergaan. Naast de lekkerste kip van het spit, kunnen gasten genieten van heerlijke burgers, dranken en wijnen. Ook staan er Vega-gerechten op de kaart.

‘In het restaurant krijgen we regelmatig bezoek van fanatieke sporters die voor een eiwitrijk dieet een van onze gegrilde kipgerechten bestellen. Het bracht ons op het idee om sporters uit de regio te supporten en ze korting te geven op hun bezoek aan ons restaurant. Sporten en bewegen is belangrijk voor jong en oud en daarom kan iedereen gebruik maken van deze actie; van amateurs tot professionals. We ontvangen ze graag!’ aldus Sigrid van Es, die zelf sinds kort werkzaam is als bedrijfsleider van het restaurant.

Leden van sportverenigingen ontvangen 20% korting of kunnen kiezen voor een actie-menu, bestaande uit een hoofdgerecht, bijgerecht en drank naar keuze voor maar € 15, – per persoon. Je ontvangt de korting op vertoon van je ledenpas of bij door bij je reservering de naam van je vereniging op te geven.

Reserveren telefonisch via 010-2373244 of per e-mail via info@restaurantalan.nl. Je kan uiteraard ook de website bezoeken om je reservering zelf in te plannen.

Maak kans op sponsoring voor jouw team!
Naast de kortingsactie voor leden van amateursportverenigingen uit de regio, biedt het restaurant ook een mogelijkheid om kans te maken op sponsoring van kleding of sporttassen of -materialen. Ook krijgen alle teamleden een jaarlang extra korting op hun restaurantbezoek bij Alan Bar & Bistro en een geheel verzorgde avond voor het hele team.

Sigrid: ‘Ons restaurant is door de ongedwongen sfeer en setting uitermate geschikt voor groepen. We krijgen regelmatig een vrienden voetbalelftal op bezoek, die vaak in het bijzonder langs komen voor een avondje bier drinken en kip-kluiven. Maar damesteams zijn uiteraard ook van harte welkom om te komen borrelen, we hebben een uitgebreid aanbod van dranken, waaronder cocktails en gin-tonics.’

Wie kans wilt maken op dit unieke aanbod, komt met het gehele team eten in het restaurant om te genieten van het heerlijke eten dat Alan’s biedt. Door een team-selfie of foto van je bezoek te posten op Instagram of de facebookpagina van het restaurant, maak je kans op de sponsordeal. Eind januari wordt bekend gemaakt welk team de prijs heeft gewonnen.

www.restaurantalan.nl