Vaak moe of last van stress? Hatha Yoga verbetert de balans tussen lichaam en geest. Je bent kalmer, hebt minder last van spanningen en meer controle over je gezondheid. Aan het einde van de les beleef je in ontspannen rugligging het vitaliserende effect van je inspanningen. De lessen geven naast souplesse en stevigheid bewegingsvrijheid en inzicht in je lichamelijke en geestelijke kracht.

Tijdens de cursus leer je de verhouding tussen inspanning, ontspanning en ademhaling beheersen. Bij alle lichamelijke oefeningen – zittende, liggende, staande, omgekeerde en voorover- en achterover-gebogen houdingen – en ademhalingsoefeningen, houden we rekening met ieders individuele fysieke grenzen. Geen lichaam is hetzelfde.

Schrijf je nu in!

 

De yogaleraren van YogaFrans geven zes dagen per week les. Zowel ’s ochtends als ’s avonds, in de prachtige yogaruimte op de Slaak 88 te Rotterdam-Kralingen.

Elke yogacursus duurt gemiddeld 20 lessen. Nieuwe cursussen starten twee keer per jaar, in februari en september. Als je voor het eerst yoga gaat doen, kun je het beste aan het begin van de cursusperiode starten. Tussentijds instromen is in principe mogelijk. Je schrijft je in voor een vaste lestijd, en kunt gemiste lessen altijd inhalen op een andere tijdstip.

www.yogafrans.nl