Met Thuishulp Rotterdam doe ik mee aan de RET Aardig Onderweg Award. Steun mij door dit bericht te liken en te delen.

Voor de Aardig Onderweg Award is de RET op zoek naar mensen die met hun initiatief de regio Rotterdam een stukje mooier, slimmer en duurzamer willen maken. De initiatieven die de RET zoekt zijn al aardig onderweg, maar kunnen nog wel een steuntje in de rug gebruiken.

De komende dagen gaat de jury 20 kandidaten kiezen die mogen komen pitchen. Kun jij dit bericht liken en delen, zodat ik bij die 20 ga horen? Hartelijk dank!

Met Thuishulp Rotterdam verbinden we twee groepen Rotterdammers met elkaar:

  • Ouderen die hulp willen.
  • Mensen die weer of meer willen werken en die iets voor een ander willen betekenen. Bijvoorbeeld werklozen, huisvrouwen en jongeren. Wij begeleiden hen, verzorgen trainingen en intervisie en matchen hen met ouderen. Zo snijdt het mes aan twee kanten.

Thuishulp Rotterdam is AARDIG ONDERWEG! Steeds meer ouderen maken gebruik van onze dienstverleners. Zo helpen we ook steeds meer mensen aan  werk.

Met de prijs van de Award gaan we samen met andere initiatiefnemers die ook meedoen aan de AARDIG ONDERWEG Award en vergelijkbare doelen hebben, activiteiten organiseren voor en met eenzame ouderen. De dienstverleners halen de mensen thuis op en begeleiden hen AARDIG ONDERWEG. Zo hebben ze allemaal een leuke dag en steeds meer mensen leren onze initiatieven kennen.

Alvast veel dank voor je steun!

Ik heb een video voor mijn aanmelding gemaakt


En als ik bij die top 20 kom, dan kun je van woensdag 23 oktober, 17.30 uur tot en met donderdag 24 oktober, 17.30 uur op mij stemmen, om te zorgen dat ik in de top 3 kom. Dit kan dan op aardigonderweg.nl

Hartelijk dank!

Jan-Willem Hoogeweegen

#aardigonderweg