Overhandiging HKZ-ceritificaat v.l.n.r.: Saskia Mucek, directeur SKK Suzanne Dutilh en Jacobijn Voûte

Terwijl de kinderopvang als gevolg van de economische crisis moeilijke tijden doormaakt en er vele kinderopvangorganisaties failliet gaan, blijft SKK investeren in kwaliteit. SKK heeft vier locaties, Kinderdagverblijf Marijke, Kinderdagverblijf Skippy, Montessori Peutergroep Kralingen en Naschoolse Opvang de Speeltuin.

 

Kwaliteitscertificaat
Eind 2012 wist SKK het HKZ certificaat te behalen, een keurmerk voor de zorgsector. Dit betekent dat SKK werkt volgens het door haar vastgestelde beleid en dat dit omschreven staat in werkinstructies en protocollen. Loydds Register heeft deze werkwijze getoetst en liep twee dagen mee in de organisatie om te controleren of de ongeveer 60 medewerkers ook daadwerkelijk zo werken als omschreven staat. SKK is voor de certificatie glansrijk geslaagd en is daar uiteraard trots op! Tijdens de recente nieuwjaarsborrel die op het kantoor van SKK werd georganiseerd overhandigde bestuursvoorzitter Jacobijn Voûte het certificaat aan directeur Suzanne Dutilh en kwaliteitsmedewerker Saskia Mucek.

Verbouwing Skippy voltooid
Op 11 januari jl. verhuisde Kinderdagverblijf Skippy terug naar het pand aan de Vredehofweg 25. Dit karakteristieke pand, dat ooit dienst deed als Montessori School, wordt al jaren door SKK gebruikt voor de opvang van kinderen van 0-4 jaar. Het pand was na al die jaren echter aan een grondige renovatie toe. Gedurende de verbouwing verbleef Kinderdagverblijf Skippy tijdelijk op de Waterloostraat. Het gemoderniseerde pand heeft nu een frisse, eigentijdse uitstraling, is huiselijk ingericht en beschikt over vier groepen. Twee baby- en twee peutergroepen. Waar het voorheen moeilijk was om een plekje te krijgen op deze populaire locatie zijn er nu door het ontstaan van een extra groep plaatsingsmogelijkheden. Voor informatie kunt u contact opnemen met het kantoor van SKK, 010-2400092 of kijk op www.stkk.nl.

Officiële heropening Skippy
Op zaterdag 16 februari a.s. wordt er voor ouders , buurtbewoners en andere belangstellenden een feestelijke (her) opening georganiseerd. Wanneer u geïnteresseerd bent, bent u van harte welkom!

Schrijf uw kind nu in!

 

       logo-skk             logo-skippy

Door de verbouwing zijn er nieuwe plaatsingsmogelijkheden ontstaan bij Kinderdagverblijf Skippy.
U kunt uw kind bij ons inschrijven via: www.stichtingkinderopvangkralingen.nl of contact opnemen met 010-2400092.