Dit jaar organiseert onze stichting voor de negende keer de Kunstroute Kralingen-Crooswijk, met als hoogtepunt twee weekends vol kunst en cultuur in oktober. Met ruim honderd deelnemende kunstenaars zijn we één van de grootste kunstroutes van Rotterdam. Ons programma is de afgelopen jaren verbreed en ook door het jaar heen worden kleinschalige evenementen georganiseerd, zoals poëziemiddagen en lezingen. De kunstroute wil verbindingen leggen tussen kunstenaars onderling en tussen kunstenaars en hun omgeving.

Het bestuur van de Kunstroute Kralingen- Crooswijk zoekt versterking en wil graag een afspiegeling zijn van het gehele gebied. Daarom vinden we het belangrijk dat ook Crooswijk scherp bij jou op het netvlies staat.

Je bent een creatieve vrouw met prikkelende ideeën over kunst en cultuur, in het bijzonder de interactie van kunst met de omgeving – kunstliefhebbers én buurtbewoners. Je bent enthousiast, initiatiefrijk en hebt gevoel voor organiseren. Wonen of werken in Crooswijk is een pré en je kijkt verder dan je eigen buurt.

Herken je jezelf in dit profiel en zie nu je een uitdaging op je pad? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking.

Reacties: info@kunstroutekralingencrooswijk.nl Zie ook: www.kunstroutekralingencrooswijk.nl