Op 8 december is het dan zover, dan zal het symfonisch blaasorkest optreden in de gezellige kerstambiance van tuincentrum Zwinkels aan de ’s-Gravenweg in Rotterdam. Tijdens de zondagopenstelling zal het professionele blaasorkest hun brede repertoire ten gehore brengen.

Zoals U van dit orkest gewend bent zult U getrakteerd worden op de warme klanken van hoorn, fagot, klarinet en vele andere blaasinstrumenten die dit orkest zo uniek maakt , waarbij  aloude bekende kerstnummers op een eigen manier zullen worden gepresenteerd.

blaas-orkest

Ook al is er ruime parkeergelegenheid op het terrein zelf aanwezig ,worden bewoners uit de directe omgeving aangeraden om te voet of per fiets te komen.

Natuurlijk zullen bezoekers getrakteerd worden op niet alleen een sfeervolle omgeving, maar zal er in de aangenaam warme ruimte ook een hapje en een drankje aanwezig zijn.

De entree voor dit evenement is gratis.

 

decoratiehoek2013_031_opt

Kerstmarkt
Gastheer Tuincentrum Zwinkels aan de ’s-Gravenweg laat weten dat hij er alles aan zal doen om deze culturele kerstmiddag tot een groot succes te maken en nodigt een ieder van harte uit om op zondag 8 december aanwezig te zijn bij dit grootse evenement. Natuurlijk blijft er tijd voldoende over om tussendoor de gezellige kerstmarkt te bezoeken.

 

Elke klant krijgt nu bij besteding van 25 euro of meer een toegangsticket voor de schaatsbaan Rotterdam aan het Toepad in Rotterdam

 

logo-ZWINKELS

http://www.tuincentrumzwinkels.nl

Openingstijden:
ma t/m vr: 8.30-18.00
za: 8.30 -17.00

koopzondagen: van 12.00 tot 17.00 uur
1/12
8/12
15/12
22/12