Heb jij wel eens een operazangeres horen zingen? Francis van Broekhuizen (sopraan) vertelt en zingt het komische verhaal over een Italiaanse familie die een erfenis niet aan haar neus voorbij laat gaan. Zou jij ook jaloers worden als je geen geld krijgt? Geld maakt niet gelukkig toch! Ook deze keer overwint de liefde alles en zorgt het ook nu voor een happy end.

Sinfonia Rotterdam speelt muziek uit Gianni Schicchi geschreven door Puccini. Het orkest zit in het midden van de Balzaal en iedereen neemt plaats tussen musici, heel dichtbij dus! Dit concert is gegarandeerd een onvergetelijke belevenis voor jong en oud! In samenwerking met de Doelen.

Speciaal voor kinderen (5+) en hun (groot)ouders!

Zondag 20 september 2015
Aanvang 14.00 uur
Volwassenen € 15,- | Kinderen € 9,-
Wereldmuseum | Balzaal

Kaarten verkrijgbaar via De Doelen

Puccini’s Gianni Schicchi: komedie in 1 bedrijf over geld, hebzucht en familie.
Wanneer de puissant rijke Buoso Donati sterft, is de opwinding van zijn familie betreffende zijn nalatenschap vele malen groter dan hun verdriet om zijn verlies. Als een troep hongerige gieren raggen zij door zijn huis op zoek naar zijn testament. Donati blijkt alles aan de monniken te hebben nagelaten. Dit kunnen zij eenvoudigweg niet toestaan. Ze zinnen op een list. Rinuccia, de jongste spruit van de familie, stelt voor om Gianni Schicchi te consulteren, hij is de vader van haar geliefde. Het gezelschap huivert bij het horen van zijn naam. Maar Gianni Schicchi is al onderweg, en blijkt een man van ideeën te zijn.

Programma
Puccini – Gianni Schicchi
Verteller – Francis van Broekhuizen (sopraan)
Dirigent – Conrad van Alphen

Lunchen in het Wereldmuseum
Voor aanvang van het concert, tussen 12.30 en 13.45 uur, kunt u optioneel gebruik maken van een lunch in de lunchroom van het Wereldmuseum. Reserveren kan via 010 – 270 71 72.

www.sinfoniarotterdam.nl

Foto © Merlijn van Doomernik

SR_ADV_FAMILIE1