De vrouwen van Excelsior Barendrecht behaalden onlangs hun eerste overwinning van het seizoen. Uit bij VV Alkmaar werd met maar liefst 0-5 gewonnen. Meiden die ook bij Excelsior willen voetballen, kunnen zich nu aanmelden voor de Meiden Talentendag voor meisjes van Sportclub Excelsior.

De meisjesafdeling van Sportclub Excelsior is in korte tijd enorm gegroeid. Voetbal voor meisjes is niet voor niets de snelst groeiende sport van Nederland. Het feit dat het gezamenlijke team van Excelsior Rotterdam en BVV Barendrecht als eerste club uit deze regio in de Eredivisie Vrouwen uitkomt, zorgt ervoor dat meisjes graag bij Excelsior Rotterdam willen voetballen.

Meiden Talentendag
Sportclub Excelsior houdt op zondag 22 april 2018 voor de tweede keer een Meiden Talentendag. Voor aankomend seizoen in de club op zoek naar talentvolle speelsters met geboortejaar 2013 tot en met 2002. Voorwaarde voor deelname is dat je niet verder dan 50 kilometer van het terrein van Excelsior woont. Op zondag 22 april kun je op jeugdcomplex Woudestein je voetbalkwaliteiten laten zien onder het toeziend oog van jeugdtrainers van de meidenafdeling van Sportclub Excelsior en enkele speelsters van Excelsior Barendrecht. Wie weet mag jij dan volgend jaar komen voetballen bij de meidenafdeling van Sportclub Excelsior.

Meisjes met geboortejaar 2013 tot en met 2002 kunnen zich nu aanmelden voor de talentendag bij Sportclub Excelsior.

Aanmelden
Wil je je aanmelden voor de tweede editie van de Meiden Talentendag van Sportclub Excelsior? Vul dan het aanmeldformulier in op onze website: www.sbvexcelsior.nl/talentendagmeisjes2018. Je kunt inschrijven tot en met maandag 2 april a.s. In de week van 9 april ontvang je bericht of je wel of niet bent uitgenodigd en volgt het programma.

Stadsderby in de Kuip
Na een speelvrij weekend hervatten de mannen van Excelsior Rotterdam de competitie aanstaande zondag met de stadsderby tegen Feyenoord. In de Kuip hoopt Excelsior een mooi vervolg te geven aan de goede resultaten die dit seizoen zijn behaald in uitwedstrijden. Supporters van Excelsior kunnen de uitwedstrijd tegen Feyenoord zowel met de bus als eigen vervoer bezoeken. Kaarten zijn te bestellen via www.excelsiortickets.nl.


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.