Marijke van Dongen, rechts, en Nicole van den Berg waren de afgelopen week hard aan het werk om de winkel van Twice as Nice grondig te ‘kuisen’. Weet u het nog? In december van het afgelopen jaar stond het winkelpand in brand en was er een enorme waterschade. Alles is nu weer in orde en de dames pakken de draad weer op. Dinsdag 27 september gaat Twice as Nice om 10.00 uur weer open.

Private Label
Eigenaresse Marijke meldt dat het roer (enigszins) is omgegooid. Naast de kortgedragen designerkleding voor dames is het assortiment uitgebreid met lifestyleproducten van Marie-Stella-Maris, zoals roomspray, linnenspray, geurkaarsen, bodylotion en hangemaakte zeep. Bovendien voert Twice as Nice nu een ‘Private Label’, met basic shirts, blouses en jurkjes. Let wel: dat alles dames-twice-as-nicespiksplinternieuw! Als derde nieuwigheid kan het stomerijdepot worden genoemd.

Biba en Ohlala
De collectie accessoires is danig vergroot, o.a. met Biba armbanden en oorbellen en ringen van Ohlala.

Wat kunt u van Twice as Nice verwachten?
Twice as Nice is de specialist op het gebied van kort gedragen exclusieve designer dameskleding zoals Isabel Marant, Vanessa Bruno, Pauw, DKNY, Chanel, Patrizia Pepe, Marccain, Gucci en nog vele andere merken.

Onze winkel aan de Admiraliteitskade biedt u hoogwaardige en bijzondere luxe dameskleding, tassen, schoenen en gelegenheidskleding voor dames en heren. Met onze zorgvuldig geselecteerde en continu wisselende collectie bieden wij u een breed assortiment aan van kort gedragen merkkleding en nieuwe gelegenheidskleding, De heren kunnen terecht voor zowel verkoop als verhuur van jacquet, rokkostuum en smoking. Twice as Nice is het platform waar modern en chique samenkomen.

twice-as-nice-logo

Admiraliteitskade 91-A Rotterdam-Kralingen
tel. 010-4131320
www.twiceasnice.nl
Geopend: dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur, zaterdag van 11.00 – 17.00 uur
Facebook: facebook.com/Twice-as-Nice-Rotterdam