In verband met de maatregelen afgekondigd rondom het COVID-19 (Corona) virus wordt er donderdagavond 9 juli aanvang 20.00 uur de gebiedscommissievergadering in de digitale omgeving via MSTeams gehouden.

U kunt deze live-stream volgen door in te loggen op: www.rotterdam.nl/kralingen-crooswijk  agenda en vergaderstukken.

  • Inspreekrecht bewoners: insprekers moeten zich vooraf aanmelden bij: gebiedkralingencrooswijk@rotterdam.nl en het onderwerp met vragen aanleveren twee werkdagen dagen voor deze vergadering.

Op de agenda van deze gebiedscommissievergadering staat onder meer (onder voorbehoud):

  • Er zijn twee insprekers: over het boek Wijksteun, sociaal werk van hart tot hart en een voorstel vergroening Honingerdijk.
  • Aanvragen voor bewonersinitiatieven: Sociale samenhorigheid; voor de flatbewoners van ‘De Poort van Kralingen’ diverse activiteiten tot en met december 2020; een silent disco op 10 juli 2020 op balkons van de woonblokken Jericholaan/Palestinastraat; Dagkamp – Kinderkamp Bende van Plezier, een week lang activiteiten voor de kinderen;
  • De gebiedscommissie besluit verder oa over een ongevraagd advies m.b.t. klachten professioneel vuurwerk en een bekrachtiging van het advies inzake alternatieve jaarwisseling 2020.
  • De definitieve agenda kunt u nalezen op: www.rotterdam.nl/kralingencrooswijk — agenda en vergaderstukken.

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.