Rotterdam-Kralingen – Bij de Orgelvesper op 11 maart in de mystieke Sint Lambertuskerk, kan de bezoeker tot rust komen bij gebeden, lezingen én orgelmuziek. Organist Eric Koevoets laat ingetogen werken horen van Bach, Brahms, Dupré en Demessieux, die speciaal gecomponeerd zijn voor de lijdenstijd. De Orgelvesper begint om 16:30 uur en duurt tot uiterlijk 17:15 uur.  De toegang is gratis met een collecte na afloop.

Waar en wanneer?

De viering op zaterdag 11 maart begint om 16:30 uur in de St.-Lambertuskerk, Oostzeedijk Beneden 1-3 te Rotterdam-Kralingen. De deuren openen een half uur voor aanvangstijd. De beste parkeermogelijkheid (vrij parkeren) is bij ‘Trompenburg Tuinen & Aboretum’/ ‘Excelsior’ aan de Honingerdijk, 7 minuten lopen van de kerk verwijderd.

Openbaar vervoer: tram 21 en 24 (halte Avenue Concordia) – metro (halte Voorschoterlaan). Het kan koud zijn in de kerk, dus draag warme kleding en neem eventueel een plaid mee.  Zie voor het programma van orgelwerken  venster-op-muziek-lambertus.com/agenda

 

(ingezonden mededeling Venster op muziek in de Lambertus)


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.