Op vrijdag 15 mei 2015 wordt in opdracht van stichting Jarige Job, het Rotterdam Student Tournament georganiseerd. Het studententoernooi vindt plaats op het terrein van R.S.V. Antibarbari. Middels het Rotterdam Student Tournament tracht de organisatie geld op te halen voor verjaardagen van kinderen waarvan de ouders minder geld te besteden hebben.

Naast de wedstrijden is er tijdens het toernooi ruimte voor een hapje en een drankje en tevens zullen er kleine activiteiten plaats vinden.

Het Rotterdam Student Tournament vindt plaats op vrijdag 15 mei 2015 en start om 18.30 uur. Tijdens het toernooi zullen er teams van minimaal 7 spelers het tegen elkaar opnemen in de strijd om de titel van het Rotterdam Student Tournament. Het inschrijfgeld bedraagt €5, – per persoon. Inschrijven is alleen mogelijk per compleet team, alle spelers ontvangers overigens één consumptiebon.

Lijkt het jou leuk om mee te doen aan het Rotterdam Student Tournament, in het bijzijn van minimaal 6 andere kameraden, en te scoren voor het goede doel?

Wat moet men doen om als team deel te nemen aan het Rotterdam Student Tournament?

  1. Het samenstellen van uw team (minimaal 7 spelers, mannen en/of vrouwen).
  2. Opgeven van het team: Wijs uw aanvoerder aan, laat haar/hem een mail sturen naar rotterdamstudenttournament@gmail.com.
    Geef daarbij de volgende gegevens door; teamnaam, spelersnamen, aanvoerder en telefoonnummers. Hierna ontvangt men vervolgens een bevestigingsmail.
  3. Deelnamekosten bedragen €5, – per speler. Inschrijven is alleen mogelijk per team. De informatie omtrent de betaling voor deelname aan het toernooi volgt in de bevestigingsmail.

Wacht niet te lang. Er kunnen namelijk maar een beperkt aantal (16) teams mee doen.

Mochten er vragen zijn naar aanleiding van het voorafgaande, mail gerust naar rotterdamstudenttournament@gmail.com of kijk op de eventpagina www.facebook.com/events/653028098159856.

Voetbalt u mee voor het goede doel?

student-tournament01