Vrijwilligerswinkel: 14 februari vieren we Valentijnsdag over de hele wereld

feb 07, 19 Vrijwilligerswinkel: 14 februari vieren we Valentijnsdag over de hele wereld

De oorsprong van Valentijnsdag gaat volgens de meeste bronnen terug tot in de 3e eeuw na Christus. In Rome leefde toen een priester genaamd Valentinus. Hij stond bekend om de goede daden die hij deed voor zieken, ouderen en armen. Zijn sterfdag de 14e, werd de dag van de liefde!

De Vrijwilligerswinkel laat natuurlijk de dag van de liefde niet zomaar voorbij gaan, daarom organiseren we een VALENTIJNSLUNCH OP 15 FEBRUARI, VAN 11:30u – 13:30u voor alle lieve ouderen en hun geliefden in de wijk. Heb je een lieve oma, een leuke buurman of een gezellige kennis die je graag een heerlijke lunch wilt aanbieden, vul dan onderstaande formulier in of bel met 010-4414050 en geef jou en je Valentijn op voor een heerlijke lunch! Aanmelden voor 11 februari!

Klik hier voor het invulformulier


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws wekelijks

Uw gegevens zijn beveiligd en u kunt zich altijd uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief op "Uitschrijven" te klikken. Uw gegevens worden dan direct verwijderd. Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.

Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *