Sander Fischer in actie tijdens de stadsderby in 2016
Foto: Jan den Breejen

Gezien de ontwikkelingen op de ranglijst is er veel belangstelling voor de laatste thuiswedstrijd van Excelsior Rotterdam op 7 mei tegen Feyenoord. Alle kaarten voor deze stadsderby zijn verkocht, maar er is nog steeds veel vraag naar tickets. Het heeft echter geen zin om de administratie van Excelsior te bellen of te mailen, wij hebben echt geen kaarten meer!

Verboden
Op verschillende websites, waaronder Marktplaats, worden kaarten gevraagd en aangeboden. Wij willen iedereen die tickets voor de stadsderby heeft gekocht erop wijzen dat het doorverkopen van (seizoen)kaarten, met name tegen een hoger bedrag, verboden is. Door handelen in strijd met dit verbod, vervalt de geldigheid van deze toegangsbewijzen. Wij raden iedereen dringend af – ondanks het feit dat wij geen kaarten meer verkopen – om via andere kanalen dan de club tickets voor onze wedstrijden te kopen!

Verantwoordelijk
De oorspronkelijke koper van het ticket, wiens naam op het kaartje staat afgedrukt, blijft verantwoordelijk voor het gedrag van de houder van het toegangsbewijs. Met het doorverkopen van tickets riskeer je dus een stadionverbod! Bij de entree van Stadion Woudestein wordt op de wedstrijddag gevraagd naar de seizoen(clubkaart) waarmee de kaarten zijn gekocht in combinatie met een geldig legitimatiebewijs. Alle informatie vindt u in onze Huisregels, deze zijn onderaan de pagina Kaartverkoop te vinden.

Vragen
Mochten er nog vragen zijn dan kunt u terecht bij de administratie van Excelsior Rotterdam: ticketing@sbvexcelsior.nl of 010 – 404 60 41.

Via: S.B.V. Excelsior

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
[wysija_form id=”1″]