De Jaffabuurt krijgt na de zomer van 2023 nieuwe riolering en bestrating. Een mooi moment om ook andere zaken in deze buurt aan te pakken, vindt de gemeente. Heeft u daar ideeën over? Kom dan naar de inloopmiddag op woensdag 6 juli.

Er gaat flink wat gebeuren in de Jaffabuurt. Naast het vervangen van de riolering en bestrating, knapt de gemeente ook de verlichting en het openbare groen op.

Maar: wat zijn de andere wensen van bewoners? Bijvoorbeeld als het gaat om onderwerpen als parkeren (van zowel fiets als auto), groen of buitenspelen? De gemeente hoort het graag. Misschien wordt uw idee wel verwerkt in het onderhoudsplan.

Bewoners kunnen hun opmerkingen doorgeven tijdens de inloopmiddag op woensdag 6 juli. Tussen 16.00 en 19.00 uur staat de koffie en thee klaar in de Arentschool.

Reageren kan ook op de website www.rotterdam.nl/jaffabuurt. U vindt hier een link naar een interactieve kaart ‘Wensen voor buitenruimteproject Jaffabuurt’. Op de kaart kunt u ook ideeën van buurtgenoten zien. Het aanvullen van deze kaart kan nog tot vrijdag 8 juli.

Natuurlijk kan de gemeente niet alle ingebrachte ideeën uitvoeren. Er wordt gekeken naar bijvoorbeeld hoeveel iets kost om uit te voeren. En hoeveel onderhoud het vraagt. Later dit jaar komt de gemeente met een definitief onderhoudsplan terug naar de Jaffabuurt.

(Ingezonden mededling gemeente Rotterdam)


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.