Na de succesvolle start van Wijkfitness De Esch in Kralingen, heeft 4 Sport Management ook in Crooswijk een wijkgym geopend. Alle Crooswijkers – jong of oud, gezond of met een lichamelijke of geestelijke beperking – zijn welkom in Wijkgym Schuttersveld. Vanuit beide locaties is er tevens een buurtsportcoach die diverse indoor- en outdooractiviteiten aanbiedt.

De deelgemeente wil zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid bieden om te kunnen sporten, en is daarom blij met de nieuwe wijkgym. Buurtsportcoach Habtom Ghebresellasie: “wij zetten ons met steun van de deelgemeente in om sportparticipatie in Kralingen-Crooswijk te stimuleren. Wij zorgen voor een gevarieerd sport- en beweegaanbod en informeren bewoners over het huidige sport- en beweegaanbod in de wijk. Op aanvraag zetten we ook nieuwe sportactiviteiten op.” Jongeren kunnen bijvoorbeeld meedoen met krachttraining en zelfverdedigingslessen. Voor de 55+ groep is er een speciaal fitprogramma met dansen & bewegen, circuittraining en sportief wandelen. Er is voor ieder wat wils. Habtom is dagelijks op een van de twee fitnesslocaties te vinden. Voor vragen, ideeën of een afspraak is Habtom telefonisch (06 24 21 33 91) of per e-mail (H.ghebreselasie@4sportmanagement.nl) bereikbaar.

Tot 14 juni gratis fitnessen
De wijkgym is geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 22.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 15.00 uur. Een dagkaart kost 3 euro en een maandkaart 20 euro. Er is geen inschrijfgeld of verplichting tot het nemen van een abonnement. Benieuwd naar de wijkgym? Tot vrijdag 14 juni kunnen bewoners gratis gebruik maken van de gloednieuwe fitnessapparaten. Bel voor meer informatie met (010) 213 19 98.

KLIK HIER voor het laatste nieuws van de Deelgemeente of DOWNLOAD de PDF met al het nieuws.

Deelgemeente Kralingen Crooswijk

 

Wijkgym02