De telefoon ging: U spreekt met De Ster. Als wij u nu op de foto mogen zetten heeft u een mooie doos wijn gewonnen’. Mevrouw Kooreman antwoordde verrast: “natuurlijk wil ik wel, maar het is een vreselijke rommel hoor, want wij zijn net vandaag verhuisd”. Een half uur later werd het echtpaar geflitst te midden van de grote stapels dozen die nog uitgepakt moesten worden.

Meneer Kooreman: “ik heb 70 jaar in de Jericholaan gewoond. Ik ben er zelfs geboren, maar nu moesten wij een huis zonder trappen hebben en dat hebben wij hier op de Oudedijk gevonden”. Samen met vrienden vierden zij de 70ste verjaardag van meneer Kooreman bij ‘Eten bij Van Stralen’. Mevrouw Kooreman: “het was daar zo gezellig en lekker. Op een gegeven moment ging het licht uit en kwam er een dessert met vuurwerk en er werd gezongen en na afloop kregen wij van de heren nog een fles wijn cadeau en nu zelf 6 flessen. Wij werden echt verwend”.

wijnspecialist

Wilt u ook kans maken op een gratis doos heerlijke wijn uit het uitgebreide assortiment van DE KRALINGSE WIJNSPECIALIST? Ga dan eten bij één van de restaurants op de culinair pagina in de krant en stuur de bon hiervan op naar DE STER, IJsclubstraat 37, 3061 GS, Rotterdam. Misschien bent u de volgende winnaar. Maar u kunt natuurlijk ook alvast even langs DE KRALINGSE WIJNSPECIALIST in de Lusthofstraat lopen.

kralwijn-logo

ster culinair