Schrijf je dan in bij UWassistent Thuishulp Rotterdam, een groeiende thuishulporganisatie die voor jou bemiddelt! Het gaat om werk en gezelschap bij ouderen, mensen met een verstandelijke beperking, hulpbehoevenden en soms ook bij mensen die gewoon graag wat hulp willen.

Het is werk dat je prima naast ander werk, een opleiding en/of een gezin kunt doen. Of als je zelf gepensioneerd bent en nog wat wilt werken. Je kunt het verder uitbouwen naar zoveel uren als je wilt.

Help je graag andere mensen vanuit een goed hart en beleef je plezier bij het helpen schoonmaken van een woning, gezelschap houden of het begeleiden van ouderen? Schrijf je dan in via het formulier op onze websites.

Ben jij onze nieuwe vriendelijke duizendpoot?
Wij zien je als ‘vriendelijke duizendpoot’, omdat je ouderen en hulpbehoevenden met verschillende dagelijkse dingen ondersteunt. Een specifieke vooropleiding is niet vereist. Als thuishulp verdient het wel de voorkeur dat je ervaring hebt met het schoonmaken van woningen bij mensen thuis. Voor gezelschap en begeleiding is het handig als je zelf ervaring hebt als mantelzorger. Wij bemiddelen in regio Rotterdam en omstreken en zoeken namens ouderen betrouwbare, vriendelijke hulpen in de buurt. De klant is jouw werkgever en samen bepalen jullie je taakomschrijving. Het kan van alles zijn: huishoudelijk werk, zoals schoonmaken, opruimen, afstoffen en stofzuigen, bed opmaken, hulp bij wassen en strijken. Het kan daarbij ook gaan om gezelschap houden. Hierbij is samenwerking en contact met de klant heel belangrijk.

Thuishulp Rotterdam zorgt ervoor dat jij aan een klant gekoppeld wordt die bij jou past en vice versa. We factureren jouw werkzaamheden en regelen dat je je loon krijgt namens de klant. Wij werken hiervoor samen met UWassistent. Jij zorgt voor een accurate en tijdige urenregistratie. Wij blijven altijd beschikbaar voor vragen of ondersteuning. Zowel voor jou als de klant.

Functie-eisen

 • Je gaat respectvol om met mensen, ouderen of mensen met een verstandelijke beperking, hun familie en hun eigendommen
 • Je weet je aan te passen aan je klanten
 • Als je relevante werkervaring hebt bij ouderen of bij mensen met een verstandelijke beperking is dat een pré
 • Je kan zelfstandig werken en verantwoordelijkheid op je nemen
 • Je bent representatief, sociaal vaardig, verzorgd en betrouwbaar
 • Je leest, schrijft en spreekt op goed niveau de Nederlandse taal
 • Je werkt volgens de regeling Dienstverlening aan Huis
 • Het opvragen van een referentie is een standaard onderdeel van onze selectieprocedure

Hoe gaat het verder?

Spreekt dit je aan? Thuishulp Rotterdam werkt samen met UWassistent. Je kunt je aanmelden op: uwassistent.nl/word-dienstverlener

Klick op ‘Inschrijven’ en solliciteer direct!

 • Dan nemen wij telefonisch contact met je op
 • Als dit contact positief is, word je opgenomen in onze database en krijg je regelmatig te zien waar mensen welke hulp willen
 • En in geval van een concrete hulpvraag waar jij de hulp wilt bieden, nodigen wij je uit voor een gesprek bij ons op kantoor.
 • Als ook dat gesprek positief is stellen wij je aan je mogelijke klant voor
 • De klant is jouw werkgever en beslist uiteindelijk of je aan de slag kan
 • Hierna kun je via onze database steeds meer klanten krijgen als je dat wilt

Wij gaan vertrouwelijk met je gegevens om en gebruiken die uitsluitend voor je inschrijving

Mocht je vragen hebben, bel een van onze teamleiders: Marjolein Tan, op 06 – 51 43 34 04 of Sonia Thakoer op: 06-41134958 of stuur een mail naar: werkenbij@thuishulprotterdam.nl

Voor meer informatie, zie ook: thuishulprotterdam.nl/solliciteren-huishouding


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.