Foto: Martijn van Reenen, Brand Director Hyundai bij Wittebrug (links), ontvangt uit van handen van Jasper Peddemors de award Hyundai-dealer van het Jaar 2023.

Hyundai-dealer Wittebrug is uitgeroepen tot Hyundai-dealer van het Jaar 2023. De succesvolle onderneming – met vestigingen in Den Haag, Rotterdam en Delft – ontving de onderscheiding omdat het heeft bewezen aan de strenge eisen van het hoogste kwaliteitsniveau binnen de Hyundai-organisatie te voldoen.

De titel Hyundai-dealer van het Jaar is de hoogste onderscheiding die een Hyundai-dealer in Nederland kan behalen. Om in aanmerking te komen voor deze award, moet een dealerbedrijf uitblinken in de verkoop van auto’s, onderdelen en accessoires, gecombineerd met hoge scores op het gebied van klanttevredenheid en een duidelijke service met betrekking tot bereikbaarheid en openingstijden.

Bij de verkiezing Hyundai-dealer van het Jaar ligt de nadruk op de kwaliteitsaspecten van het dealerbedrijf. Het bedrijf wordt beoordeeld op criteria als sales en after sales, klanttevredenheid, strategie, training en service. De structurele combinatie van goede service en kwaliteit leidt uiteindelijk tot het beste resultaat.

Het succes van Hyundai-dealer Wittebrug kan niet los worden gezien van de wereldwijde successen van Hyundai. ‘Bij Wittebrug streven we naar de hoogste klanttevredenheid en daar helpt Hyundai enorm bij’, aldus Martijn van Reenen, Brand Director Hyundai bij Wittebrug.

Hyundai is een van de weinige autofabrikanten die in bijna ieder segment een auto aanbiedt en daarnaast diverse aandrijvingen in huis heeft zoals hybrid, plug-in hybrid, mild hybrid, batterijelektrische en waterstofelektrische motoren. Daarnaast zet Hyundai vaart achter zijn plannen om te transformeren in een Smart Mobility Solution Provider, een topaanbieder op het gebied van slimme mobiliteitsoplossingen, en spant het zich in om technologieën voor autonoom rijden te ontwikkelen.

(Ingezonden mededeling Wittebrug Hyundai)

 


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.