Zoekt u liever naar datgene wat ons bindt dan datgene wat ons scheidt? Wilt u in gesprek met mensen die u kunnen helpen uzelf en uw omgeving beter te leren kennen? Houdt u in dat geval zaterdag 13 september vrij voor de Open Dag van de Vrijmetselarij in Rotterdam!

Vrijmetselarij is een eeuwenoude en wereldwijde broederschap van vrijdenkers. Zij komen in de loge, een plaatselijke vereniging waarin zij vrijmetselarij beoefenen, om een beter mens te worden. Niet beter dan een ander, maar een betere versie van zichzelf. In de Rotterdamse Vrijmetselaars Loges ontmoeten mannelijke vrijmetselaren elkaar eenmaal per week in een van de acht reguliere loges. In hun loge luisteren de vrijmetselaren ongestoord naar elkaars levensvraagstukken om tot nieuwe inzichten te komen. Niet door invloed of druk van anderen, maar puur door de informatie van anderen proberen zij een duidelijker beeld te creëren van de wereld om hen heen. Zij zoeken daarbij naar datgene wat hen bindt en niet naar datgene wat hen scheidt. En praten daarover op een eerlijke manier, zonder elkaars gedachten te be- of te veroordelen.

Kom kennismaken
Wie daarin is geïnteresseerd, is van harte welkom op de Open Dag van de Vrijmetselarij. U krijgt onder andere een rondleiding door het logegebouw en u kunt de aanwezige vrijmetselaren allerlei vragen stellen. Laat u informeren en beoordeel zelf hoe vrijmetselarij uw leven kan verrijken!

Wanneer: zaterdag 13 september a.s. van 12.00 tot 16.00 uur.
Waar: Rotterdams Logegebouw- ‘Podium O 950’ aan de Oostmaaslaan 950 te Rotterdam (Kralingen).