Zijn vriendin had hem zo goed geholpen met zijn studie, dat hij daar wel eens een etentje tegenover moest stellen. Dus reserveerde Tevin een tafeltje voor twee bij VICINI op de Kortekade. Het werd een heerlijke avond, niet in het minst door het verrukkelijke eten, maar ook omdat hij zo’n leuke vriendin heeft die hem bovendien adviseerde om de bon van het etentje in te leveren bij DE STER. Zo gezegd, zo gedaan. En nu staat hij bij haar in de keuken (zij wilde zelf niet in de krant) te pronken met zes flessen stevige Montepulciano d’Abruzzo-wijn van het huis Castero. Is het nóg leuker geworden.

kralwijn-logo

Win wijn door uit eten te gaan!

Wilt u ook kans maken op een gratis doos heerlijke wijn uit het uitgebreide assortiment van DE KRALINGSE WIJNSPECIALIST in de Lusthofstraat? Ga eten bij één van de restaurants op de Culinairkaart en stuur de bon van uw etentje op naar DE STER, IJsclubstraat 37, 3061 GS, Rotterdam. Misschien bent u de volgende winnaar. Vermeld ook even uw telefoonnummer, anders kunnen wij u niet bellen.

STER CULINAIR


Zet uw restaurant of eetcafé ook op de culinaire kaart

Dat kan door mee te doen met de STER CULINAIR PAGINA of door uw advertorial te plaatsen in de krant en online. Stuur ons een mail voor meer informatie: info@stervankralingen.nl

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
[wysija_form id=”1″]